Egyedi árajánlat igénylése szórt hőszigetelésre

Szigetelőanyag*
Megjegyzés
tudnivalók az ajánlatkéréssel kapcsolatban

Igazi mérnöki munka!Minden egyes szigetelési feladatot egyedi projektként kezelünk. Árajánlataink tükrözik a helyi adottságokat, várható kivitelezési körülményeket. Esetleges tervek, felmérések és fényképek csatolása a felugró email-hez nagyban segíti munkánkat, minél konkrétabb információkat kapunk az ajánlatkérésben, annál költséghatékonyabb árajánlatot tudunk kidolgozni.

A *-gal jelölt mezőket mindenképpen kérjük kitölteni. A megjegyzésben kérünk minden olyan információt feltüntetni, mely lényeges lehet a kivitelezés szempontjából (pl. 3 m felett állvány szükséges, szűk hely stb).

Az tájékoztató árakban és az ajánlatban szereplő vastagságok minden esetben a kialakuló átlagvastagságot jelentik. Nyílászárók, egyéb védendő szerkezetek takarófóliázására a helyszín ismeretében tudunk árat mondani. Tetőszigetelés esetén a szarufák által elfoglalt helyet nem vonjuk le a felületből. Az 1 m2-nél kisebb nyílásokat, áttöréseket szintén nem vonjuk le a felületből.

Igény esetén díjtalan helyszíni bejárással, felméréssel és tanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Garancia: 5 év

Kivitelezés kezdete: Megrendelés után ca. 2 héten belül

Fizetési feltételek: Előleg: a megállapodott anyagköltsége (ca. 70%), előreutalással vagy felvonuláskor készpénzben. Fennmaradó összeg: munka elvégzése után készpénzben, vagy 3 napon belül banki átutalással.

bezár